O.S. Ubuntu 16.04. Every few minutes i have to disable end re-enable wifi through nm. i have to keep doing this as long as I am online. Wifi says connected but I get no network traffic unless I disable and re-enable wifi. I've searched google for this problem but all I get are responses with the older ubuntu versions. i don't know if this matters or not but I have laptop Samsung R780. All original parts.

More information. The results are at this link paste.ubuntu.com/24252415

  • Please see this askubuntu.com/questions/425155/… – M. Becerra Mar 26 '17 at 7:57
  • You haven't properly read the question/answer, please do and add the information given by the script described in the accepted answer. – M. Becerra Mar 26 '17 at 8:48
  • The results are at this link paste.ubuntu.com/24252415 – Silas Mar 26 '17 at 8:51
  • I reran the code when I had wifi issues. Keep in mind wifi shows connected on NM and the wifi signal shows strong. But as you can see below there was no network. --2017-03-26 02:57:23-- github.com/UbuntuForums/wireless-info/raw/master/wireless-info Resolving github.com (github.com)... 192.30.253.113, 192.30.253.112 Connecting to github.com (github.com)|192.30.253.113|:443... failed: Connection timed out. – Silas Mar 26 '17 at 9:00
  • I turned on echo when booting to see if I could see any problems and I found a problem. 14.3678521 rt1819xe 0000:02:00.0 wlan0 (uninitialized): rt192e_read_eeprom info(): Invalid EEPROM ID: 4a4. – Silas Mar 28 '17 at 11:22

Your Answer

 

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Browse other questions tagged or ask your own question.