0

Long time lurker. Don't know if this is a duplicate but I havent found any answers to my problem yet.

Every time I try to update or install anything I'm getting the following error.

This started after I installed anaconda. Don't know if it's connected but feels like it.

E: python-decorator: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-simplegeneric: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: ipython: dependency problems - leaving unconfigured
E: python-urllib3: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-chardet: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-requests: dependency problems - leaving unconfigured
E: python-boto: dependency problems - leaving unconfigured
E: python-bs4: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-django: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-html5lib: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-pil: 6.7416:subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-imaging: dependency problems - leaving unconfigured
E: python-libxml2: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-lxml: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-mysqldb: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-ndg-httpsclient: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-pip: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-pygments: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-queuelib: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-cssselect: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-w3lib: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-scrapy: dependency problems - leaving unconfigured
E: python-setuptools: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-sqlparse: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-wheel: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: python-tz: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
  • Did you make any changes to the version of Python on your system? That's usually what 'dependency problems' indicate. – user535733 Mar 24 '17 at 12:09
  • I changed it to point to anaconda. There is python 2.7, 3.5 and 3.6(the anaconda one). I'm very much a noob with linux and I'm still trying to learn. Sorry if it's a dumb problem. – Stembro Mar 24 '17 at 13:21
  • Change it back. See askubuntu.com/questions/505919/… – user535733 Mar 24 '17 at 13:29
  • But I need to use anaconda for this class in university... – Stembro Mar 24 '17 at 13:31
  • So? Undo whatever haywire method you did to fix your system, then use the linked instructions to install anaconda properly. – user535733 Mar 24 '17 at 13:35

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.