1

this message is coming

i followed this link for fixing this issue.

this below info took from the vmware-14167.log file

2016-12-06T17:39:36.437+05:30| vthread-4| I125: Using temp dir "/tmp".
2016-12-06T17:39:36.438+05:30| vthread-4| I125: Obtaining info using the running kernel.
2016-12-06T17:39:36.438+05:30| vthread-4| I125: Setting header path for 4.4.0-53-generic to "/lib/modules/4.4.0-53-generic/build/include".
2016-12-06T17:39:36.438+05:30| vthread-4| I125: Validating path "/lib/modules/4.4.0-53-generic/build/include" for kernel release "4.4.0-53-generic".
2016-12-06T17:39:36.438+05:30| vthread-4| I125: using /usr/bin/gcc for preprocess check
2016-12-06T17:39:36.443+05:30| vthread-4| I125: Preprocessed UTS_RELEASE, got value "4.4.0-53-generic".
2016-12-06T17:39:36.443+05:30| vthread-4| I125: The header path "/lib/modules/4.4.0-53-generic/build/include" for the kernel "4.4.0-53-generic" is valid.  Whoohoo!
2016-12-06T17:39:36.575+05:30| vthread-4| I125: found symbol version file /lib/modules/4.4.0-53-generic/build/Module.symvers
2016-12-06T17:39:36.575+05:30| vthread-4| I125: Reading symbol versions from /lib/modules/4.4.0-53-generic/build/Module.symvers.
2016-12-06T17:39:36.594+05:30| vthread-4| I125: Read 18819 symbol versions
2016-12-06T17:39:36.594+05:30| vthread-4| I125: Invoking modinfo on "vmmon".
2016-12-06T17:39:36.596+05:30| vthread-4| I125: "/sbin/modinfo" exited with status 256.
2016-12-06T17:39:37.242+05:30| vthread-4| I125: Setting destination path for vmmon to "/lib/modules/4.4.0-53-generic/misc/vmmon.ko".
2016-12-06T17:39:37.242+05:30| vthread-4| I125: Extracting the vmmon source from "/usr/lib/vmware/modules/source/vmmon.tar".
2016-12-06T17:39:37.249+05:30| vthread-4| I125: Successfully extracted the vmmon source.
2016-12-06T17:39:37.249+05:30| vthread-4| I125: Building module with command "/usr/bin/make -j4 -C /tmp/modconfig-A9Qpes/vmmon-only auto-build HEADER_DIR=/lib/modules/4.4.0-53-generic/build/include CC=/usr/bin/gcc IS_GCC_3=no"
2016-12-06T17:39:38.829+05:30| vthread-4| W115: Failed to build vmmon.  Failed to execute the build command.

Your Answer

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Browse other questions tagged or ask your own question.