2

I am having the same issue in ubuntu 16.04. When i enable libapache2-mod-ruid2 i get the following error in my apache error log:

[Tue May 31 10:53:07.681923 2016] [core:notice] [pid 7534] AH00051: child pid 14349 exit signal Aborted (6), possible coredump in /etc/apache2

[Tue May 31 10:53:08.687104 2016] [core:notice] [pid 7534] AH00051: child pid 14348 exit signal Aborted (6), possible coredump in /etc/apache2

[Tue May 31 10:53:13.692622 2016] [core:notice] [pid 7534] AH00051: child pid 14415 exit signal Aborted (6), possible coredump in /etc/apache2

websites are giving me a empty response.

I always used mod_ruid2 together with mod_php in order to serve php content as the server owner. When is disable mod_ruid2 mod_php is working fine. Can someone confirm that i 'm not the only one with this problem?

the apache modules i have loaded are:

 core_module (static)
 so_module (static)
 watchdog_module (static)
 http_module (static)
 log_config_module (static)
 logio_module (static)
 version_module (static)
 unixd_module (static)
 access_compat_module (shared)
 actions_module (shared)
 alias_module (shared)
 auth_basic_module (shared)
 authn_core_module (shared)
 authn_file_module (shared)
 authz_core_module (shared)
 authz_host_module (shared)
 authz_user_module (shared)
 autoindex_module (shared)
 deflate_module (shared)
 dir_module (shared)
 env_module (shared)
 filter_module (shared)
 http2_module (shared)
 mime_module (shared)
 mpm_prefork_module (shared)
 negotiation_module (shared)
 php7_module (shared)
 setenvif_module (shared)
 socache_shmcb_module (shared)
 ssl_module (shared)
 status_module (shared)

And the php modules I have enabled are

[PHP Modules]
calendar
Core
ctype
date
exif
fileinfo
filter
ftp
gd
gettext
hash
iconv
json
libxml
mcrypt
mysqli
mysqlnd
openssl
pcntl
pcre
PDO
pdo_mysql
pdo_pgsql
pgsql
Phar
posix
readline
Reflection
session
shmop
soap
sockets
SPL
standard
sysvmsg
sysvsem
sysvshm
tokenizer
Zend OPcache
zlib

[Zend Modules]
Zend OPcache

Update:

It appears to be caused by the http2 module i have installed. When i disable http2 it is working fine.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.