1

My issues started earlier today when I ran the Software Updater on my computer which is running the 64-bit version of Ubuntu 14.04. The update failed and redirected me to the bug tracker for Bug #993407.

I have since restarted my computer and tried the following commands:

$ sudo apt-get autoclean
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done

$ sudo apt-get install -f
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
The following packages were automatically installed and are no longer required:
   libupstart1 linux-image-extra-3.13.0-30-generic
Use 'apt-get autoremove' to remove them.

0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 84 not upgraded.
1 not fully installed or removed.

After this operation, 0 B of additional disk space will be used.
Setting up install-info (5.2.0.dfsg.1-2) ...
/etc/environment: line 2: PATH: command not found
dpkg: error processing package install-info (--configure):
  subprocess installed post-installation script returned error exit status 127
Errors were encountered while processing:
  install-info
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

I thank you in advance for any advice on how to resolve this issue.

UPDATES:

I have gotten a bit of assistance from the Ubuntu IRC Channel. You could see what was done here. I would have posted the new information directly into this post, but I am unable to do so since it has too many urls.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.