2

I have recenty installed ubuntu 14.04 LTS 64 bit. My university provides cyberoam wifi connection. After 5 seconds to 1 minute, internet stops working and then wifi disconnects. I have to disable wifi and re-enable to connect with the network again.

lspci

gives following:

Network controller: Broadcom Corporation BCM43142 802.11b/g/n (rev 01)

I have already done this

echo "options iwlwifi 11n_disable=1" | sudo tee /etc/modprobe.d/iwlwifi.conf
sudo modprobe -rfv iwlwifi
sudo modprobe -v iwlwifi
sudo sh -c 'echo "options iwlwifi 11n_disable=1" >> /etc/modprobe.d/iwlwifi.conf'

On ubuntu 12.04 and windows, wifi is working fine.

EDIT:

I followed this link
my PCI.ID is 14e4:4365 rev 01 . So Special Case #2 . Tried steps as mentioned but still same problem.

I am facing this problem only on my college cyberoam wifi network. Problem is with ubuntu 14.04 because this network is working fine with ubuntu 12.04 and windows.

  • See askubuntu.com/questions/55868/… – user68186 Apr 14 '15 at 13:57
  • my PCI.ID is 14e4:4365 rev 01 . So Special Case #2 . Tried steps as mentioned but still same problem – programmer Apr 20 '15 at 16:12
  • I am sorry that it didn't work. May be someone else will be able to help you. Please edit your question and add the PCI.ID up there along with the steps you followed from previous answer (put in a link in the question), and errors if any. some people don't go through the comments. – user68186 Apr 20 '15 at 17:10
  • I have same problem. Looks like it's a bug in the driver. Check this thread bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=193129&p=2 I'm trying to apply solution for Ubuntu. – Fyodor Oct 22 '15 at 22:00

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.