1

When I open the Telegram unity webapp on Ubuntu 14.04 it opens the app with a blank screen and then opens my web browser with the Telegram web app as shown in the screen grab:

enter image description here

I have no idea why this is happening or how to fix it.

closed as off-topic by jokerdino Apr 23 '17 at 14:26

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "This describes a problem that can't be reproduced that seemingly went away on its own or was only relevant to a very specific period of time. It's off-topic as it's unlikely to help future readers." – jokerdino
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • I got the same error and reported it to the Telegram developer but they just said no there is no problem and removed my bug report. This is the bug report: bugs.launchpad.net/libunity-webapps/+bug/1407275 Go there and tell them that you have the same problem and link to your screen shot and we might get it fixed. – laserpirate Jan 5 '15 at 13:10
  • 1
    @laserpirate So I contacted a moderator and had your deleted answer undeleted as a comment and you should be able to continue editing it. For the future: don't scream at moderators or reviewers as not everyone is as lenient as me. – Fabby Jan 5 '15 at 18:10
  • I have reported that I have the same bug and included the screen grab – Jaffels Jan 5 '15 at 19:39
  • It was a bug and fixed – Anwar Apr 13 '17 at 14:52
0

There was a small update through the PPA for Telegram today and it resolved the bug on my system. Thank you everybody

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.