0

I recently installed ubuntu on my laptop and was able to install the flash plugin.

I am able to play youtube videos on firefox with no problem. However videos on some websites don't appear, only shows a black box. An example would be tvgolo.com.

I was wondering if there is any fix to this? Maybe I'm missing codecs?

Thanks, Nazir

4
  • Try libhal, as described here: omgubuntu.co.uk/2013/10/…
    – Mateo
    Sep 23, 2014 at 23:28
  • Thanks for the reply but 4od seems to be working fine for me, and I don't think libhal is available anymore. But the tvgolo.com website is still giving me problems.
    – Nazir
    Sep 24, 2014 at 22:03
  • See my answer askubuntu.com/questions/556320/…
    – Sudheer
    Aug 22, 2015 at 7:45
  • Thanks but I'm now using chromium as my go-to browser so I don't have to worry about that problem anymore.
    – Nazir
    Aug 25, 2015 at 0:59

1 Answer 1

0

I use chrome and pepperflashplugin-nonfree. Your site works with that.

If you are not willing to change browsers, make sure you have flashplugin-installer installed.

1
  • Thanks for your reply. Yes I'm aware that it works with chrome, but I've been using firefox for a long time now and I don't want to change to chrome. I do have flashplugin-installer installed and still doesn't work.
    – Nazir
    Sep 24, 2014 at 17:27

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.