13

enter image description here

Just installed TeXstudio on Xubuntu 13.10 (the theme is Numix) and there are lots of icons/symbols missing. Is it rather related to TeXstudio or because of the the theme? If the latter, what do I have to do to make it work? I'd rather stay with Numix.

2
  • When you say that the theme is Numix, are you referring to an icon theme (in /usr/share/icons) or the gtk theme (in /usr/share/themes)? I'm asking because Xubuntu 13.10 has introduced a gtk theme called Numix while there also is a Numix icon theme and a Numix project ppa.
    – user25656
    Jan 13, 2014 at 11:06
  • 1
    I'm referring to the built-in Numix theme, the one which was shipped with Xubuntu 13.10. However the problem above occurred after I switched to one Numix icon theme which I installed over their PPA and then back to the default theme... if I recall correctly.
    – henry
    Jan 13, 2014 at 12:45

1 Answer 1

16

Solution found via google on here:

 sudo apt-get install libqt4-svg

It actually was a re-installation but it worked anyway.

4
  • 1
    I had the same problem with Lubuntu 14.04 with the TeXstudio version available from the Ubuntu repository (2.6.6) and this solution (sudo apt-get install libqt4-svg) also worked for me. Thanks! :-)
    – ricmarques
    Sep 8, 2014 at 15:27
  • same on Ubuntu 14.04: had to (force) reinstall libqt4-svg, then it worked. Thanks!
    – Sebastian
    Jun 14, 2016 at 7:58
  • Worked for me as well, running standard Ubuntu 17.10 and GNOME. Jan 21, 2018 at 1:26
  • @AdrianKeister So this is still relevant. Wow. :)
    – henry
    Jan 23, 2018 at 7:45

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.