0

I am currently trying out virtual box and wanted to setup a UBUNTU 64bit machine, I am using the most uptodate Ubuntu ISO and VirtualBox Exe.

When I setup a VM, everything works as expected, but then, it will hang on this screen: enter image description here

And it never continues any further.

What am I doing wrong?

closed as off-topic by Pilot6, guiverc, Thomas, vidarlo, Eric Carvalho Mar 10 at 12:07

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "This is not about Ubuntu. Questions about other Linux distributions can be asked on Unix & Linux, those about Windows on Super User, those about Apple products on Ask Different and generic programming questions on Stack Overflow." – Pilot6, guiverc, Thomas, vidarlo, Eric Carvalho
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • This is more a Windows + VB question. Maybe try another VB version, etc. Mayne some BIOS or Windows settings are needed. – Pilot6 Mar 6 at 9:19
  • Do you get a menu if you press Esc here? If so, can you launch Ubuntu from there? – fkraiem Mar 6 at 9:21
  • @fkraiem No, when I press ESC nothing happens. – Timothy Lukas H. Mar 6 at 9:28
  • @Pilot6 What settings would you suggest? – Timothy Lukas H. Mar 6 at 9:29
  • 3
    This really sounds like a windows question, while you may run into someone who is a windows expert here, it'd be more fruitful to ask on either forums.virtualbox.org or tenforums.com – j-money Mar 6 at 9:41
1

HyperV was deinstalled incorrectly and interfered with Virtual Box.

Check that all your old VM's are deinstalled correctly.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.