1

On the server I'm getting:

pam_unix(sshd:session): session opened for user
Timeout, client not responding
pam_unix(sshd:session): session closed for user

and on the client side I'm able to successfully authenticate and be presented with a prompt but I cannot type anything.

This is what I see before the connection gets closed:

debug1: client_input_channel_req: channel 0 rtype keepalive@openssh.com reply 1
debug3: send packet: type 100
debug3: send packet: type 1
debug1: channel 0: free: client-session, nchannels 1
debug3: channel 0: status: The following connections are open:
  #0 client-session (t4 r0 i0/0 o0/0 fd 5/6 cc -1)

I am able to authenticate on the server with:

ssh -vvv <username>@localhost

and that works fine.

I have checked with another client and have the same issue (authenticates but cannot send). Is the router possibly causing problems?

0

I think you need to post more of your output. "status: The following connections are open", for me was after I hit CTRL-D and logged out. This is what I got just before the MOTD and a prompt.

Authenticated to 55.55.55.55 ([55.55.55.55]:22).
debug1: channel 0: new [client-session]
debug1: Requesting no-more-sessions@openssh.com
debug1: Entering interactive session.
debug1: pledge: network
debug1: client_input_global_request: rtype hostkeys-00@openssh.com want_reply 0
debug1: Sending environment.
debug1: Sending env LANG = en_US.UTF-8

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.