158 reputation
7
bio website saadbinakhlaq.wordpress.com
location india
age 28
visits member for 1 year, 9 months
seen Jul 1 at 20:11

Web developer based in Bangalore-India, specializing in Python/Django, MySQl, Postgres, Mongo and Linux. Ocassionaly spending time on solving google code jam problems.


Feb
17
awarded  Caucus
Jan
15
awarded  Popular Question
Apr
17
revised Headphones not working in Ubuntu 12.10
corrected spelling, fixed grammar
Apr
17
suggested suggested edit on Headphones not working in Ubuntu 12.10
Mar
19
awarded  Autobiographer
Dec
16
answered trying to create an alias in Ubuntu 12.10 but its not working
Dec
14
comment trying to create an alias in Ubuntu 12.10 but its not working
open is not the main problem here I had solved it by using another command which is sensible-browser. My main problem is that ~/.bash_aliases is not getting loaded automatically when I log into the shell. I have to use this command $ source ~/.bash_aliases, even though the script ( which is in ~/.bashrc) for automatically loading this file when the shell starts is uncommented.
Dec
14
comment trying to create an alias in Ubuntu 12.10 but its not working
no I am not passing any arguments I just didnt want to share my ip address thats why i wrote it in that way.
Dec
13
comment trying to create an alias in Ubuntu 12.10 but its not working
but its a simple ssh command all I am doing is ssh saad@102.43.2.1 the ip address is just random
Dec
13
comment trying to create an alias in Ubuntu 12.10 but its not working
yes it does work for me can you tell me what is the flaw that you find
Dec
13
awarded  Editor
Dec
13
revised trying to create an alias in Ubuntu 12.10 but its not working
added 293 characters in body
Dec
13
asked trying to create an alias in Ubuntu 12.10 but its not working
Nov
13
awarded  Teacher
Nov
12
awarded  Scholar
Nov
12
accepted source command not found
Nov
12
awarded  Student
Nov
7
comment source command not found
Thanks @NorTicUs I think I have solved the issue now.
Nov
7
answered source command not found
Nov
6
asked source command not found