Reputation
585
Top tag
Next privilege 1,000 Rep.
See vote count; VIP usercard
Badges
2 14 25
Impact
~158k people reached

8h
accepted GRUB not showing Windows 8.1 and Ubuntu 14.04.2 after Ubuntu 14.10 installation
9h
revised GRUB not showing Windows 8.1 and Ubuntu 14.04.2 after Ubuntu 14.10 installation
added 92 characters in body
9h
comment GRUB not showing Windows 8.1 and Ubuntu 14.04.2 after Ubuntu 14.10 installation
Thanks, the gparted confirms it is dev/sda. So, I need simple to perform grub-install /dev/sda?
9h
comment GRUB not showing Windows 8.1 and Ubuntu 14.04.2 after Ubuntu 14.10 installation
I have one hard disk drive (2 TB) and I have Ubuntu on USB stick - I am currently working using it (Try Ubuntu option) - do you mean this askubuntu.com/questions/84501/…
10h
comment GRUB not showing Windows 8.1 and Ubuntu 14.04.2 after Ubuntu 14.10 installation
@user175999 Could you tell what should I do?
10h
asked GRUB not showing Windows 8.1 and Ubuntu 14.04.2 after Ubuntu 14.10 installation
10h
answered Ubuntu 14.04.02/14.10 stuck on “Prepare to install”
1d
comment Ubuntu 14.04.02/14.10 stuck on “Prepare to install”
@Tim Sure, I will try and come back with the results tomorrow.
1d
comment Ubuntu 14.04.02/14.10 stuck on “Prepare to install”
@th0th About 10 minutes... the last time 25 minutes ... then I have restarted.
1d
asked Ubuntu 14.04.02/14.10 stuck on “Prepare to install”
1d
comment Unable to log in after updating
Let us continue this discussion in chat.
1d
comment Unable to log in after updating
I have not got any external GPUs, the motherboad is ASUS P8Z7-V LK /Z77/ 1155. The CPU is I7-3370.
1d
comment Unable to log in after updating
The exact error text is Invalid MIT-MAGIC-COOKIE-1 keycompiz (core) - Fatal: Couldn't open display :0
1d
comment Unable to log in after updating
@zhongfu I am getting FATAL could not open display 0
1d
asked Unable to log in after updating
Jan
23
awarded  Good Question
Dec
23
asked Canyon CNR-FWC11 usb camera not working on Ubuntu
Dec
11
awarded  Notable Question
Oct
10
awarded  Yearling
Oct
8
comment Long startup time after power supply is changed
@TonyMartin I guess I know what you mean - sometimes if a external hard drive is attached and a bios HD space is made the boot time suffers. Anyway, in this case, there is no external drive. Also, note that if the OS is once loaded, after restarts the boot time is tiny.