670 reputation
38
bio website
location Germany
age 37
visits member for 1 year, 11 months
seen 2 days ago

 


Aug
13
comment How do you get rosegarden to play sound when playing a midi in it?
Not a synthesizer.
Aug
11
comment alsamixer: no such file or directory
Try alsamixer -c 1.
Aug
4
comment How to connect jack-keyboard to amsynth using JACK?
Can you play something to amSynth with aplaymidi?
Jul
28
comment Using MIDI device (Roland TD-15KV) as output device for playing with music
Please show the output of lsusb -v for this device.
Jul
19
comment Why is XBMC failing to play audio from my HDMI port?
NOTICE: m_displayName : Default (HDA NVidia HDMI 0) isn't that your HDMI device?
Jul
10
comment Skullcandy, USB only one channel shown
Why do you think that there should be separate volume controls for each channel?
Jul
5
comment Skullcandy, USB only one channel shown
What exactly is your problem? Does it fail to play a stereo file?
Jul
3
comment JACK Issue with Internet DJ Console in Ubuntu 14.04
Did you try to connect the IDJC ports to the ALSA ports?
Jun
30
comment How can I calibrate audio settings for my Bose USB audio speakers?
Test with amixer. What is the range of this mixer control? What is the range where it works?
Jun
24
comment Ubuntu Studio 14.04 - VLC Audio, Video Issues
The VLC controls affect only sounds played by VLC.
Jun
19
comment speaker-test works but aplay needs super user
What exactly happens when you call aplay without sudo?
Jun
17
comment CoolerMaster 5.1 headset not working properly on Ubuntu 14.04
Please show the output of lsusb -v for this device.
Jun
16
comment CoolerMaster 5.1 headset not working properly on Ubuntu 14.04
What headset model? Are you using a hub?
Jun
16
comment CoolerMaster 5.1 headset not working properly on Ubuntu 14.04
Look into /proc/asound/cards. Is it full speed or high speed?
Jun
16
comment Is it possible to have audio output source switch automatically with Xonar DG?
Source code. Note that the driver never accesses GPIO 4.
Jun
16
comment No Sound even after fresh install of Ubuntu 14.04 x64
@JohnnyEnglish That information is already in the alsoinfo output.
Jun
16
comment No Sound even after fresh install of Ubuntu 14.04 x64
Which of the sound cards are you trying to use? How did you configure that card?
Jun
16
comment No Sound even after fresh install of Ubuntu 14.04 x64
The alsainfo output shows that the drivers are already installed.
Jun
15
comment USB Audo speakers: only one speaker enabled until I change volume with alsamixer
Do you need to actually change the volume, or does it work also if you end up at the initial value?
Jun
7
comment After upgrading to trusty, ALSA midi connection (aconnect) doesn't seem to work right
Very strange. Can you reproduce this by connecting either vmpk or aplaymidi to aseqdump?