254 reputation
1414
bio website anjanesh.com
location Navi Mumbai, India
age 33
visits member for 3 years, 7 months
seen May 17 at 7:27

Jun
27
comment Unable to 'Apply' Settings to nVidia X Server Settings
Tried that - didn't work. Im looking forward to hardcoding the settings in the config file /etc/X11/xorg.conf.
May
3
comment Launcher and window menu bar missing after 12.04 upgrade
I did try that. No change.
Jan
5
comment 2nd monitor not detected by nVidia Server Settings
Got this problem solved from here - (ubuntuforums.org/showpost.php?p=11361383&postcount=20)
Nov
6
comment No desktop icons after upgrade to 11.10
Ubuntu 2D was not broken in the first place. But my dual monitor settings was messed up (no Xinerama) and some other small GUI issues.
Nov
4
comment No desktop icons after upgrade to 11.10
Also, if I open a textfile from the desktop, gedit pops up with the application's menu bar. - missing. Forgot to mention missing. compiz --replace brought back the desktop background killing off all running apps.
Nov
4
comment No desktop icons after upgrade to 11.10
<i>are you able to log into Unity 2D?</i> It shows as Ubuntu 2D and not Unity 2D. I hope its the same thing.
Nov
4
comment No desktop icons after upgrade to 11.10
Unable to copy the entire output of unity. The last lines are compiz (unity) - Warn : unsupported internal format. Segmentation Fault.
Nov
4
comment No desktop icons after upgrade to 11.10
I am able to log into Unity 2D. Im using it right now.
Nov
4
comment No desktop icons after upgrade to 11.10
I logged into 2D and did unity --reset. All the desktop items and left hand menu bar vanished. I logged as normal ubuntu and desktop was still blank. But, if I login to tty (CTRL+SHIFT+1) and logout, my desktop items showup but the menu bar is missing. Also, if I open a textfile from the desktop, gedit pops up with the application's menu bar.
Nov
3
comment No desktop icons after upgrade to 11.10
I renamed it in recovery console. Still no desktop.
Jan
8
comment Opening Skype, Opera, OpenOffice logs me off
Ive added the logs here : looks like the sound drivers are crashing them ?