176 reputation
210
bio website linkedin.com/in/jablan
location Belgrade, Serbia
age 36
visits member for 3 years, 6 months
seen Jul 9 at 8:11

May
2
comment Can't type non-english characters in certain places
No, sorry, I am not using that computer anymore, and on others I don't have the problem.
Apr
19
answered How to display UMTS signal strength?
Apr
19
comment How to display UMTS signal strength?
What does "all-inclusive" mean? I can't find any info about connection mode in network manager (it shows the signal strength in the icon).
Mar
27
comment Can't type non-english characters in certain places
I don't think fonts have anything to do with this: I am pretty sure I am using right fonts (Ubuntu and/or Roboto in particular), and even if I wouldn't, I would expect some replacement character (a square) would appear there. In my case, simply nothing happens.
Mar
27
comment Can't type non-english characters in certain places
First, thanks. I can't try your solution right away, as the problem occurs only on my machine on work. At home I have two other machines with the same Ubuntu version, and neither show the same buggy behavior(!). Another thing (not sure if we understood each other): the buggy behavior is not that the indicator displays wrong layout, it's displaying correct layout (let's say Serbian Latin), but when I type, for example, š (located where [ is in US layout), nothing appears. Neither š nor [ are outputted.
Mar
27
revised Can't type non-english characters in certain places
added 401 characters in body
Mar
27
comment Can't type non-english characters in certain places
@Sneetsher: done
Mar
27
comment Can't type non-english characters in certain places
@LnxSlck: updated the question.
Mar
27
revised Can't type non-english characters in certain places
added requested outputs
Mar
25
comment How to deactivate nvidia 9600M GT on a Macbookpro 5,1/5,2/5,3
This helped me: askubuntu.com/questions/149921/…
Mar
24
asked Can't type non-english characters in certain places
Mar
6
comment Unity Clock Missing
No need for sudo before killall.
Jan
21
comment My clock has disappeared
This is NOT a duplicate of the said question. This is not happening in Gnome, but in Unity. FWIW, restarting unity brought it back in my case.
Jan
4
comment How to deactivate nvidia 9600M GT on a Macbookpro 5,1/5,2/5,3
Have you had any luck with this? I have the same problem, if I disable 9600 with outb, I get black screen.
Dec
23
awarded  Announcer
Oct
1
comment Nautilus opens twice in Classic Gnome
Why is this question closed? The bug report exists, but it doesn't contain a solution (or workaround) which answer(s) to this question give.
May
9
comment Move Installation to new disk
I had problems installing grub using method above. Eventually I did what this thread suggests: askubuntu.com/a/3409/8152 in order to setup and install grub to the other disk. The rest of the answer worked great.
Jan
25
comment Ruby 1.9.1 rvm install fails
Have you managed to solve the issue? I have the same problem on Debian. It seems that ruby 1.9.1 is not compatible with openssl 1.0.0.
Jan
11
awarded  Benefactor
Jan
10
awarded  Necromancer