49 reputation
16
bio website ebiztoolkit.com
location
age
visits member for 1 year, 11 months
seen Mar 21 '13 at 15:46

Crazy - I'm user number 63000...


Apr
5
awarded  Notable Question
Feb
27
awarded  Commentator
Feb
27
comment Any known problems installing 12.10 x64 on an SSD with Windows 8?
@vasa1 - the reason I re-ask is because I had a few issues in the past trying to get 12.04 running on the normal HDD on this specific laptop, but didn't see anything specific or new info about Ubuntu on it now..., especially not with an SSD
Feb
27
comment Any known problems installing 12.10 x64 on an SSD with Windows 8?
@Soroosh129, no - it was a Windows 7 Laptop...
Feb
27
asked Any known problems installing 12.10 x64 on an SSD with Windows 8?
Dec
18
awarded  Popular Question
Oct
14
awarded  Popular Question
Aug
18
awarded  Popular Question
Jun
5
comment WIFI looses connection with AR9285 - have to disconnect / connect to regain internet?
Thanks -- but has become too much of a pain. I've ordered an Intel 6235 card that will hopefully work better, I see tons and tons of posts here on AskUbuntu with problems with this card and to be honest it took me months to get it working properly even in Windows 7... so I'm hoping the Intel card will be rock solid. Appreciate the help @David
Jun
4
awarded  Student
Jun
1
comment WIFI looses connection with AR9285 - have to disconnect / connect to regain internet?
@irrationalJohn I've updated the question to include the output of the dig command as you requested! :-/
May
30
revised WIFI looses connection with AR9285 - have to disconnect / connect to regain internet?
added 558 characters in body
May
30
comment WIFI looses connection with AR9285 - have to disconnect / connect to regain internet?
@irrationalJohn I'm still working on this -- as soon as it happens again I will do it- it has happened a few times since but stupid me didn't have this page open to be able to see what the commands are!
May
17
asked WIFI looses connection with AR9285 - have to disconnect / connect to regain internet?
May
17
awarded  Editor
May
17
revised WD External USB 3.0 not detected on Asus G73JW, works on USB 2.0 and works in Windows on 3.0
added 50 characters in body
May
14
comment How to make the internal subwoofer work on an Asus G73JW?
Either way, I guess I'll have to wait until new drivers are released then to maybe have a fix?
May
14
comment How to make the internal subwoofer work on an Asus G73JW?
I actually rebooted the entire computer to make sure, sorry I forgot to mention that! No fix :/
May
14
comment How to make the internal subwoofer work on an Asus G73JW?
Thanks for the reply! (I saw no notice that an answer was posted, weird). I uncommented those two lines in the file as you said and changed their values (were set to 2 channels, and no remixing) but everything seems the same as before. The sound control still says Analog Stereo Duplex and no 2.1 setting or Subwoofer volume control. Playing sounds creates no output on the subwoofer either :(
May
14
comment How to make the internal subwoofer work on an Asus G73JW?
This is supposed to be the patch, but I don't know what I'm supposed to do with it? launchpadlibrarian.net/60579142/…