Reputation
Top tag
Next privilege 3,000 Rep.
Cast close & reopen votes
Badges
12 45 79
Impact
~618k people reached

Jun
25
comment “mount” does not recognize my drive
Thank you Psusi! I've now installed the drive and it is now recognized perfectly and works as it should.
Jun
25
accepted “mount” does not recognize my drive
Jun
24
comment “mount” does not recognize my drive
D'oh! That sounds plausible, I didn't think of that. Thanks. I'll open my desktop computer and connect the disk properly, then see if that helps.
Jun
24
comment “mount” does not recognize my drive
@waltinator I updated my question with details for you. Now it's being reported as only 746GB but I am certain that I am looking at the right disk.
Jun
24
revised “mount” does not recognize my drive
added 81 characters in body
Jun
24
revised “mount” does not recognize my drive
answers to comments
Jun
24
asked “mount” does not recognize my drive
Jun
23
comment Incredible compiz CPU usage!
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!
Jun
23
comment Is this CPU usage normal for Xorg?
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!
Jun
23
comment Compiz consuming lot of cpu when display is off in 12.04
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!
Jun
23
comment What to do against high CPU load caused by compiz and/or gnome-shell?
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!
Jun
23
comment 100% CPU usage Ubuntu 14.04 compiz
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!
Jun
23
comment Compiz cpu usage too high after update
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!
Jun
23
revised Compiz using 8% - 25% cpu continually
Added another helpful setting, with source.
Jun
23
comment Ubuntu 14.04 Compiz taking lot of CPU resources
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!
Jun
23
comment Compiz at 30% of CPU on Thinkpad T420
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!
Jun
23
comment Compiz using 40% CPU on Ubuntu 13.10
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!
Jun
23
comment Xorg and compiz using 20% of CPU
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!
Jun
23
comment Compiz eating all CPU
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!
Jun
23
comment High CPU with compiz and Ubuntu 14
A working solution is described here - I hope it helps you as much as it helped me!