Vangelis Tasoulas

less info
188 reputation
212
bio website
location
age
visits member for 2 years, 5 months
seen yesterday

Jul
2
awarded  Curious
Jun
29
awarded  Custodian
Jun
29
reviewed Approve suggested edit on How to turn off baloo in KDE 4.13?
May
14
revised How to install (or troubleshoot) a USB 3.0 AX88179 Gigabit Ethernet adapter?
Following up. It is working now with the latest kernel.
May
14
comment How to install (or troubleshoot) a USB 3.0 AX88179 Gigabit Ethernet adapter?
That was not the case. Maybe it was not ONLY a driver problem, but a problem with the combination of the driver, Kernel and specific hardware I am using. A DHCP was present (that's why I wrote that it cannot acquire an IP) and I even tried to use a static IP. Also, I tried a different dongle and it was working. Anyway, now it is working with the latest Kubuntu so no matter what it was, it is now fixed!
May
3
comment How to turn off baloo in KDE 4.13?
Yes, this is true. It stop or pause for the current session. It will not completely turn it off.
Apr
28
answered Use different username on CUPS remote printing
Apr
22
answered How to turn off baloo in KDE 4.13?
Apr
22
comment How to turn off baloo in KDE 4.13?
Just upgraded and I see one core running at 100% because baloo is indexing. However, it should be noted that baloo is running with nice set to 19 (lowest priority). This means that baloo is using a core at 100% for as long as this core is idle.
Mar
21
revised How can I use the default generic kernel in a UEC Ubuntu Cloud Image?
Improved the title to better reflect the content of the question
Mar
21
asked How can I use the default generic kernel in a UEC Ubuntu Cloud Image?
Mar
5
awarded  Popular Question
Feb
18
awarded  Caucus
Dec
9
awarded  Notable Question
Oct
24
awarded  Editor
Oct
24
revised Is it possible to make “apt-get source -b” use all cores to compile?
added 2 characters in body
Oct
24
asked Is it possible to make “apt-get source -b” use all cores to compile?
Sep
24
awarded  Popular Question
Aug
19
accepted RAID 5 Inactive at boot - error: found two disks with the index 1 for RAID md/0
Jul
24
answered RAID 5 Inactive at boot - error: found two disks with the index 1 for RAID md/0