Reputation
5,792
Top tag
Next privilege 10,000 Rep.
Access moderator tools
Badges
7 37 59
Newest
 Good Answer
Impact
~1.1m people reached

Jun
23
revised Intel NUC No Sound over hdmi
deleted 6 characters in body
Jun
23
revised MAAS - Cluster Controller will not commision
deleted 344 characters in body; edited title
Jun
22
revised how to connect to a wifi (wpa/wpa2) in ubuntu server 14.04
deleted 86 characters in body
Jun
18
revised My system setting gear disappeared from the dock, how do I get it back?
edited tags
Jun
16
revised Intermittent copy and paste in Unity, but works fine in i3wm
rolled back to a previous revision
Jun
13
revised Can't type in password for Steam Install on Ubantu
added 4 characters in body
Jun
12
revised Hiding terminal when executing zenity bash script by double click
added 13 characters in body
Jun
12
revised Hiding terminal when executing zenity bash script by double click
info form comment
Jun
7
revised PDF reader that can read out loud
incorapate comment feedback
Jun
7
revised An error occured…unmet dependecies…run package manager
code formatting
Jun
7
revised QML WebView does not want to start in Emulator
Took the question out of the code block and minor typo corrections
Jun
7
revised Cant boot to Ubuntu 15.04
change wording to answer question, instead of fyi forum style.
May
31
revised Getting rid of hidden Ubuntu files after uninstalling Ubuntu?
rolled back to a previous revision
May
30
revised Menu bars and launcher missing (after tampering with xorg.conf)
rolled back to a previous revision
May
30
revised New Ubuntu 14.04 install - can't connect to wifi
rolled back to a previous revision
May
30
revised Ethernet connection problems in Xubuntu 14.04 (intermittent packet loss)
rolled back to a previous revision
May
30
revised BleachBit: How to Completely Clear URL History in Firefox?
rolled back to a previous revision
May
30
revised Update not happening
rolled back to a previous revision
May
30
revised prefix command error
rolled back to a previous revision
May
30
revised Ubuntu doesnt install any driver
rolled back to a previous revision