147 reputation
313
bio website linkedin.com/in/adrianmatteo
location Barcelona, Spain
age 27
visits member for 2 years, 7 months
seen Sep 15 at 8:33

Software Engineer.

Web developer, Ruby on Rails.


Jul
25
awarded  Popular Question
Jul
9
awarded  Autobiographer
Jun
19
awarded  Revival
Jun
8
awarded  Teacher
Mar
17
awarded  Notable Question
Jan
17
awarded  Popular Question
Dec
27
awarded  Notable Question
Dec
20
answered How do you set your Default Bittorrent Application?
Nov
21
comment Ubuntu USB won't boot - “Missing Operating system”
This is a great response. Thankfully my problem was much easier. But I will keep this in mind for future problems.
Nov
21
revised Ubuntu USB won't boot - “Missing Operating system”
added 190 characters in body
Nov
17
asked Ubuntu USB won't boot - “Missing Operating system”
Oct
4
awarded  Notable Question
Apr
30
comment Logitech Wireless M510 Does Not Work 12.10
@Lekensteyn I went to powertop and set the Ubs to never go off. Or at least that's what I think I did. I ran sudo powertop and set to bad the autosuspend feature fot the USBs.
Apr
27
comment Logitech Wireless M510 Does Not Work 12.10
@Lekensteyn Mine does not work out of the box. I've just visited the link you provided and installed the library they mention and it recognizes the usb unifying receiver sometimes, if I run ltunify list sometimes it will say Mouse M510 and sometimes "No Logitech Unifying Receiver device found". Some how the receiver is turning itself on/off "randomly"
Apr
25
awarded  Popular Question
Mar
10
awarded  Popular Question
Jan
22
comment Logitech Wireless M510 Does Not Work 12.10
You were right about the error message the second command wasn't being run as root, I've run the command several times, it works sometimes but after a few seconds it stops working.
Jan
7
awarded  Supporter
Jan
6
revised Logitech Wireless M510 Does Not Work 12.10
Added the output to this solution: http://askubuntu.com/questions/128345/logitech-m515-does-not-work-after-upgrade-to-12-04?rq=1
Jan
6
comment Logitech Wireless M510 Does Not Work 12.10
this: modprobe -r hid_logitech_dj && modprobe hid_logitech_dj doesn't work on my computer, I've added the output to my question.