Reputation
Top tag
Next privilege 200 Rep.
See reduced ads
Badges
7
Newest
 Commentator
Impact
~2k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 2 votes cast
Feb
9
awarded  Commentator
Feb
9
comment Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
Thanks, familiar with Stack Exchange ;) Accepted your answer AND gave you a +1 for all your help, but please let me know if you come across any other potential causes for this. While the bug does sound similar, it is not 100% what I am seeing. I may also try some of the scripts people have added to that page. Thanks again!
Feb
9
accepted Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
Feb
9
comment Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
Right, but again it's that it will not connect period unless I do the unplug, replug deal. Not that it simply does not connect automatically.
Feb
9
comment Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
First, really appreciate all of your help! But the bug seems to be a bit different than what I am seeing. It's not that it will not autoconnect, it is that it will not connect at all unless I unplug it and plug it back in after the machine boots. It keeps saying "Disconnected. You are now offline" when I attempt to connect. Would this still be the same bug?
Feb
9
comment Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
@Fabby see updates, essentially no change. I did notice that the connection file was different than it was before reboot, the autoconnect field is gone. I also saw a few errors at the end of dmesg before I unplugged and re-inserted the dongle.
Feb
9
revised Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
Added additional information
Feb
9
comment Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
I'll head out right now. It sounds promising... even if the user can connect from the drop-down without having to unplug and reinsert the dongle every time, I'm happy. Wondering if the permission part might help with that somehow. We'll see, brb
Feb
9
comment Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
Looks like my TeamViewer connection did not come back up, so I am assuming that it is still offline after reboot. I will try to head out there shortly, within the hour.
Feb
9
comment Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
Done. I'm actually working on it remotely, the machine is about 30 minutes from my location - so if it doesn't come back on, we will know it did not work lol
Feb
9
comment Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
On the dsmesg output the dongle is referenced on line 99, Pantech UML290
Feb
9
revised Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
added 125 characters in body
Feb
9
revised Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
added 125 characters in body
Feb
3
asked Issues connecting to Mobile Broadband - Ubuntu 14.10, Pantech UML290-VW
Sep
24
awarded  Autobiographer
Dec
2
awarded  Popular Question
Jan
10
comment CSS showing up in Eclipse PDT tooltips
Anyone? I help would be most appreciated
Jan
9
awarded  Supporter
Jan
9
awarded  Scholar
Jan
9
accepted Trackpad mouse jumping all over while typing