189 reputation
315
bio website
location Ottawa, Canada
age
visits member for 3 years, 6 months
seen Apr 7 at 14:53

Apr
12
awarded  Tumbleweed
Apr
5
asked USB-creator: Error erasing device: Unknown or unsupported erase type
Nov
27
awarded  Popular Question
Nov
2
revised DVD playback not working on 13.10
added totem output
Nov
2
asked DVD playback not working on 13.10
Apr
22
awarded  Notable Question
Apr
10
comment X.org loaded intel driver, disables everything else
Err, I don't think Ubuntu has had one by default for a while now. I don't see one lurking in /etc...
Apr
10
revised X.org loaded intel driver, disables everything else
added hardware info
Apr
10
asked X.org loaded intel driver, disables everything else
Apr
10
asked Partitioning a new Dell XPS 15 L521X for Ubuntu
Mar
14
awarded  Popular Question
Jan
15
awarded  Popular Question
Nov
25
awarded  Notable Question
Oct
26
awarded  Popular Question
May
2
comment Why is live-build failing to find this package?
I just tried it again. I deleted the entire folder, created a new one and ran lb config with archive-areas "main universe contrib", then sudo lb build and got the same thing. I did the same procedure including multiverse (why not?) and got the same result. Any other thoughts? Could one of my other settings be screwing it up somehow?
May
2
revised Why is live-build failing to find this package?
deleted 4 characters in body
May
1
revised Why is live-build failing to find this package?
Narrowing the question based on experimentation.
May
1
asked Why is live-build failing to find this package?
Apr
5
accepted USB device not accepting address
Mar
31
asked USB device not accepting address