224 reputation
212
bio website
location
age
visits member for 2 years, 5 months
seen Apr 10 at 14:05

Mar
23
comment How to tell chrome what to do with a magnet link
Worked OK with kTorrent, thanks!
Jan
16
awarded  Popular Question
Dec
23
awarded  Popular Question
Dec
8
comment How do I increase console-mode resolution?
What's the difference between GRUB_GFXMODE and GRUB_GFXPAYLOAD?
Oct
27
comment Unable to correct problems, you have held broken packages
Aptitude was more helpful to me than apt-get, thanks for the hint.
Jul
20
revised Ugly fonts in NetBeans
added 92 characters in body
Jul
20
asked Ugly fonts in NetBeans
Jul
20
comment Ugly fonts in Netbeans - How can i make it use the system font?
Didn't work for me :(
Jun
18
accepted Missing “Show a launcher when not running” option in KDE
Jun
18
answered Missing “Show a launcher when not running” option in KDE
Jun
18
revised Missing “Show a launcher when not running” option in KDE
same thing again...
Jun
12
awarded  Tumbleweed
Jun
6
awarded  Yearling
Jun
5
awarded  Custodian
Jun
5
reviewed Approve suggested edit on Missing “Show a launcher when not running” option in KDE
Jun
5
revised Missing “Show a launcher when not running” option in KDE
added 2 characters in body
Jun
5
asked Missing “Show a launcher when not running” option in KDE
May
30
comment ~/.pam_environment doesn't work since Ubuntu 13.04
-rw-r--r-- |||||||||||
May
30
comment ~/.pam_environment doesn't work since Ubuntu 13.04
Can you please tell me what's wrong with my syntax as I can't see anything wrong?
May
30
comment ~/.pam_environment doesn't work since Ubuntu 13.04
Yes, I know that I have to re-login, I did that multiple times (even rebooteed) but there there was absolutely no change... It worked in Ubuntu 12.10, why would it stop doing that?