Reputation
Top tag
Next privilege 200 Rep.
See reduced ads
Badges
1 3 15
Impact
~24k people reached

Jan
31
awarded  Nice Question
Sep
25
asked Bluetooth not working suddenly on Ubuntu 14.04
Sep
1
comment Brightness not working after installing NVIDIA driver
This should be accepted as the answer.
Jul
5
awarded  Notable Question
Jul
2
awarded  Curious
May
7
awarded  Famous Question
Apr
16
awarded  Notable Question
Mar
15
awarded  Popular Question
Mar
11
awarded  Popular Question
Feb
15
comment Thinkpad W520 brightness modification requires suspend
I will retry installing the updates, though, and see if that helps.
Feb
15
comment Thinkpad W520 brightness modification requires suspend
Yes, I know I am doing the nvidia driver a special way, but it's because I need to do it to get it working with the setup I have. :| Unfortunately, the nvidia driver that comes from apt doesn't work with my setup in the same way that the nvidia released drivers work.
Feb
14
comment Thinkpad W520 brightness modification requires suspend
@gertvdijk: Yes, actually I have a dock system with multiple monitors. I have difficulty whenever the kernel is updated, since the custom nvidia driver needs to be recompiled and re-loaded. I don't have anything against updating, I just don't want to do it too frequently, since it's a pain to get everything working again.
Jan
4
asked Thinkpad W520 brightness modification requires suspend
Dec
6
revised How do I type on the next line in the Terminal?
mispelling change along with a couple of other modifications
Dec
6
suggested approved edit on How do I type on the next line in the Terminal?
Dec
4
awarded  Teacher
Dec
4
accepted Modprobe loads nvidia driver but xorg.conf has errors
Dec
4
comment Modprobe loads nvidia driver but xorg.conf has errors
A quick note: I'm still going to give the answer to coteyr, since he helped me debug a few other things that were problematic. Moreover, I don't really like giving myself credit for something that was somewhat voodoo and random, anyway. :)
Dec
4
answered Modprobe loads nvidia driver but xorg.conf has errors
Dec
3
comment Modprobe loads nvidia driver but xorg.conf has errors
Is there a way to see if the xorg driver is a specific version?