1,481 reputation
319
bio website askubuntu.com
location Deep Woods, EU
age 26
visits member for 11 months
seen Nov 13 at 22:34

googler

/home/ubuntu_fan

Nvidia FullHD Video Graphics addicted


Dec
11
awarded  Popular Question
Nov
13
comment How to install Nvidia proprietary drivers?
read this article help.ubuntu.com/community/BinaryDriverHowto/Nvidia you can also take a look at my other workaround if you're interested link
Sep
30
awarded  Explainer
Jul
25
awarded  Necromancer
Jun
17
comment Resolution 640x480 after installing Nvidia display and CUDA drivers for GTX 750 ti
I can't tell you much with involving CUDA6 as I'm not Nvidia representetive, this question should be addressed to Nvidia developers, one thing as I know for sure my workaround and the latest driver provided by GeForce/Nvidia should work with installation of that nvidia driver for your graphic card, I'm using myself video driver from geforce website and installed it according to that tutorial written by me.
Jun
16
comment Resolution 640x480 after installing Nvidia display and CUDA drivers for GTX 750 ti
the current stable nvidia driver version for your video card is 337.25 I'm not sure if it's yet available in Ubuntu repos, in a link provided is 32bit version you can download 64bit as well it depends on your system. Follow the instructions in a link that you attached or in addition follow my tutorial on manually installing nvidia driver.
Jun
16
comment Nothing working. Black screen problem. No boot. No proper installation. Ubuntu 14.04
did you look here?
Jun
16
comment No Sound even after fresh install of Ubuntu 14.04 x64
try suggested answer by 123456, in addtion to his command if it's still no sound try sudo alsa force-reload and check again.
Jun
16
comment No devices found when trying to use NVIDIA GPU
check this question askubuntu.com/questions/289659/using-nvidia-319-with-bumblebee
Jun
16
comment No devices found when trying to use NVIDIA GPU
it should be GeForce GT 750M or as stated here
Jun
16
comment No devices found when trying to use NVIDIA GPU
run: optirun nvidia-settings it's listed in nvidia-settings as well
Jun
16
answered No devices found when trying to use NVIDIA GPU
Jun
16
comment No devices found when trying to use NVIDIA GPU
did you insert/paste your GPU BusID to /etc/bumblebee/xorg.conf.nvidia?
Jun
16
comment No devices found when trying to use NVIDIA GPU
you're not using nvidia driver as you can see but i915 read this and this article to get more details.
Jun
16
comment No devices found when trying to use NVIDIA GPU
what do you get when you run: lspci -nnk | grep -iA2 VGA
Jun
16
comment Disk partitions are not appearing separately when installing Ubuntu along with Windows 8.1
you don't need to add images, you need to copy & paste those outputs from terminal to your question by editing your question.
Jun
16
comment How do I install Peazip? [dependencies not satisfiable]
QT seems to be fine, can you type show what error you get when installing QT version?
Jun
16
comment No Sound even after fresh install of Ubuntu 14.04 x64
from that info I can't where it says kernel driver in use: or nun in use. Can you here drums sound at login? is alsamixer in terminal specifies the exact card that is currently in use?
Jun
16
comment No Sound even after fresh install of Ubuntu 14.04 x64
can you show the output please lspci -nnk | grep -iA2 audio
Jun
15
comment Graphics card issues?
the tutorial I sent you in my previous comment and a link from karel these are complete guides for installing video drivers.