1,200 reputation
58
bio website idilix.net
location
age
visits member for 3 years, 6 months
seen Dec 8 at 13:47

Jul
29
revised Lenovo ThinkPad T440p + Ubuntu 12.04/14.04
improved answer with my experience with that hardware
Jul
29
suggested approved edit on Lenovo ThinkPad T440p + Ubuntu 12.04/14.04
Jul
29
comment Lenovo ThinkPad T440p + Ubuntu 12.04/14.04
This answer helped me a lot, using the "nomodeset" was the only way to install 14.04. The only catch is that once it is installed I removed the "nomodeset" option from grub editing /etc/default/grub and installed the nvidia driver from the default "Additional Drivers" program. Now the computer works perfectly as a Certified Hardware model should. Thanks!
Jul
2
comment installArchives() failed: perl: warning: Setting locale failed.
"sudo dpkg-reconfigure locales" is all you need
Jun
21
awarded  Yearling
Jan
8
awarded  Guru
Dec
11
comment How do I show date next to time in the panel with gnome-shell?
also works on Debian (and also unsing dconf-editor)
Nov
27
comment 13.10 Autohide launcher breaks multiple monitor setup
Apparently it's a bug bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/unity/+bug/1243069
Nov
19
awarded  Good Answer
Nov
17
awarded  Commentator
Nov
17
comment Why does DVD playback still not work after installing libdvdcss2?
there's just one additional thing I had to do. I was not able to set the region because the dvd wouldn't be read at all (could not read /dev/dvd). There was no dvd folder in /dev so I created a symbolic link using "cd /dev" then "sudo ln -s sr0 dvd" (without the quotes off course) Otherwise thank you very much
Nov
15
revised How to connect to a network from terminal
added 167 characters in body
Nov
14
comment Unable to mount Internet Manager ZTE MF-195 USB wireless modem
When I used sakis3g it was pretty straight forward, it recognized my usb stick, asked me some info, password and connected. There are some posts on the net about this modem if you want to take a look linux.org/threads/zte-lte-usb-modem-not-connecting.4491 but I also found a bug report and people say it could be a kernel issue bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/1173566 in that case you could try with the latest ubuntu version eventually.
Nov
14
answered Restart then shutdown using bash scripting?
Nov
14
answered Unable to mount Internet Manager ZTE MF-195 USB wireless modem
Nov
8
awarded  Yearling
Oct
27
awarded  Yearling
Oct
25
awarded  Nice Answer
Oct
21
comment youtube in sound menu 13.10
link is alive and kickin', got rid of the last bit of webapp that was still annoying me. As for the reason to have youtube there, well, every player that you have installed and used at least once will still be there even when it is not running, I use nightingale and usually I launch it from the sound menu as this is an intuitive place to go when I want to listen to my music.
Oct
20
revised Creating account
added 257 characters in body