457 reputation
39
bio website
location
age
visits member for 3 years, 6 months
seen Sep 10 '13 at 21:01

Sep
30
awarded  Explainer
Mar
29
awarded  Necromancer
Jun
4
awarded  Yearling
Mar
13
comment Google Earth stereoscopic 3D browsing
code.google.com/p/stereowrap looks interesting...
Feb
18
awarded  Citizen Patrol
Dec
13
comment Saving has been disabled by system administrator
"...something along the lines of that, and 'Saving has been disabled by your system admin.'". What is the actual message?
Dec
13
answered I cant login in Ubuntu Server after passwd command
Dec
13
comment Saving has been disabled by system administrator
do you have enough free disk space? df -h
Nov
27
comment Is it possible to use DD to obtain splited images from a hard-drive?
Broadly it should be possible to network via usb (think tethering) github.com/gilir/usbmuxd-debian might be useful. Also if ssh is cpu limited you could use netcat/socat or similar.
Nov
27
answered How to keep a package with unmet dependencies?
Oct
29
revised Boot computer to text mode using kernel parameters
tags in line with proposed answer
Oct
29
suggested approved edit on Boot computer to text mode using kernel parameters
Oct
29
answered Boot computer to text mode using kernel parameters
Oct
29
awarded  Commentator
Oct
29
comment ctrl + a doesn't work in browsers
Also do you get the same problem from a freshly created user account?
Oct
29
comment ctrl + a doesn't work in browsers
Did you enable Emacs style keybindings? kb.mozillazine.org/Emacs_Keybindings_%28Firefox%29
Sep
25
comment Wireless connected, IP fetched, but no browsing
What didn't work when you looked at similar problems... askubuntu.com/search?q=acer+722+broadcom+wifi
Sep
25
comment Wireless connected, IP fetched, but no browsing
Posting the actual errors (after googling them yourself) helps people better understand your problem.
Sep
25
comment Wireless connected, IP fetched, but no browsing
The poster says that pinging an IP address doesn't work. Until that works DNS is not going to help :-/.
Aug
15
answered HDMI Sound output dissapearing after first use