220 reputation
27
bio website
location
age
visits member for 4 years, 4 months
seen Dec 17 at 4:41

Oct
22
comment Is there a Google Drive client available?
Worked for me, just now. Can't be that out of date.
Sep
30
comment Ubuntu 14.04 Unknown Display
What kernel version are you using? this comment makes me ask
Sep
25
revised How do I set a static IP on my Virtual Server?
Modified to use correct procedure.
Sep
23
answered Cannot SSH from outside LAN despite port forwarding seems fine
Sep
23
comment How do I set a static IP on my Virtual Server?
Ahh, its clear now, I can see that too: 192.168.5.140 should be 192.168.56.140?
Sep
22
comment Wired Ethernet issue on Ubuntu 14.04: Link detected, but no internet
It will only work while the system is running, that's what temporarily meant, but if it worked, then the problem is with the module/microcode etc.. it will not persist beyond reboot. You'd have to blacklist the module or something. try this
Sep
22
comment How do I set a static IP on my Virtual Server?
Dang, good to know.. (Also, nice man-page link mate, cheers!)
Sep
22
comment Not able to discover all avilable wifi networks in ubuntu 14.04 & weak signal strength
Are you getting any error messages? I've often found with unstable/poor wifi that its likely a driver issue, as booting into another OS on the same hardware the wifi would work fine, check /var/log/messages & dmesg for wifi issues.
Sep
22
comment Ubuntu freezes for 44 seconds every 8 minutes
Could be something simple like the swappiness needing tuned.
Sep
22
comment Wired Ethernet issue on Ubuntu 14.04: Link detected, but no internet
If you are using wifi, you could try temporarily removing the kernel module: sudo rmmod e1000e
Sep
22
answered How do I set a static IP on my Virtual Server?
Sep
22
answered Trouble connecting to inernet
Sep
22
comment How do I find number of NICs in my system?
wlan0 = wireless NIC, eth0 = wired NIC.. so yes, you have two Network Interface Cards. dmidecode doesn't do networking, it does BIOS data.
Sep
22
comment Wired Ethernet issue on Ubuntu 14.04: Link detected, but no internet
Try this one: serverfault.com/a/219658/35383, I've had issues with the e1000 breaking all networking just by being loaded into the kernel.
Sep
22
comment Internet conection problem when updating Ubuntu 12.04 to 14.04 Server
Have you blocked the MAC address on the router? See if 64:31:50:1f:88:72 is on screenshots.portforward.com/routers/Motorola/SBG6580/…
Jun
20
awarded  Critic
May
6
awarded  Editor
May
6
revised svnserve startup no longer works as documented
added 6 characters in body
May
6
answered svnserve startup no longer works as documented
Feb
24
awarded  Constituent