2,381 reputation
826
bio website
location District of Columbia
age
visits member for 1 year, 4 months
seen 11 hours ago

Aug
22
revised when i try to download anything from terminal i have this
edited tags
Aug
21
comment Install webserver on ubuntu desktop-problem when access external address
Are you trying the 213* address from within your local network? It look like you are reaching your router. You need to look in to setting up Network Address Translation (NAT) on your router.
Aug
21
revised Jack's sound not working
added 120 characters in body
Aug
21
reviewed Looks OK 14.04 Dpkg Found kernel: /memtest86+.bin issue
Aug
20
reviewed Reject suggested edit on Where to place my local website starting with the 2.4.7 version of apache2?
Aug
20
reviewed Approve suggested edit on Software center disappeared after installing exelearning
Aug
20
reviewed Reject suggested edit on Installation of Ubuntu on Lenovo B480 Laptop
Aug
20
awarded  Enlightened
Aug
20
reviewed Approve suggested edit on Optimal owner / permission settings for a website directory running on apache
Aug
20
awarded  Nice Answer
Aug
20
reviewed Looks OK Function key on my acer laptop is always Pressed
Aug
20
reviewed Looks OK I have problem and I cant install someone help me packages have unmet dependencies: wine1.6: Depends: wine1.6-i386?
Aug
20
reviewed Reject suggested edit on Installing Ubuntu onto other hard drive
Aug
20
reviewed Looks OK No internet after upgrading from 12.04 to 14.04.1
Aug
20
comment how to set a static ip on ubuntu 14.04 which is runing on wmware workstation 10.
This question might have better answers: askubuntu.com/questions/338442/…
Aug
20
reviewed Approve suggested edit on How to make IPv6 duplicate address detection (DAD) work on Ubuntu?
Aug
20
reviewed Reject suggested edit on fail to driver swrast minecraft python
Aug
20
reviewed Edit kickstart installation problem while booting the system
Aug
20
revised kickstart installation problem while booting the system
added 260 characters in body
Aug
19
reviewed Approve suggested edit on Sudo command problem on Ubuntu 14.04