349 reputation
1822
bio website
location Warsaw, Poland
age
visits member for 3 years, 7 months
seen Aug 29 at 18:30

Sep
8
comment full system partition
Thanks for your reply. I just don't know how can I modify grub settings now. And since I have just one system, it was not showing up. I don't know how can I change the time the grub is showing up, booting from install usb drive...
Jun
10
comment Unable to mount external hard drive
@belacqua thanks :)
May
11
comment Disable pad click on 12.04 - driver problem?
Thanks. I've installed synaptiks, but when I try to launch it, it says there is no touchpad or there is some problems with synaptiks drivers. But at the same moment, I have alert messages of system crash due to synaptiks... (executable path /usr/bin/synaptiks)...
May
9
comment Misaligned partition
Thanks a lot :)
May
4
comment Unable to mount external hard drive
Could you please explain what is vfat here? I have similar problem, the external hard drive is formatted with ext4 file system. I'd like to try your solution, but I'm not sure how should I adopt it. Thanks
Nov
16
comment Bug: unable to handle kernel NULL pointer dereference at
Ok, no problem, but could you tell me what should I do if it happens nex time? I try to get back to "normal" window (F7) and than send the output of dmesg command? How should I "get a kernel team engineer to look at it? I suppose not by posting here again? Thanks a lot.
Nov
16
comment Bug: unable to handle kernel NULL pointer dereference at
I don't know how to do it. The output has more than thousand lines... Any advice?
Nov
16
comment Bug: unable to handle kernel NULL pointer dereference at
Thanks for reply. I had to switch off the computer (maybe I could press ctrl+Alt+F7 but I didn't knew) so when I go to F1, there is nothing now. I have run -dmesg, it's very long and it's not what has appeard before. I'll try to post it in the body of queston, I don't know if it's not too long.
Dec
28
comment System broken, Grub doesn't load
I've done memory test (my first comment), everything is fine. I'm afraid of doing UBCD test since the site you mention says that it may damage the hardware and/or cause data loss. Thanks anyway.
Dec
27
comment System broken, Grub doesn't load
I don't know, since when it slows down, it takes to much time to open terminal etc, so usually it becames normal before I can run top. So I can't check it.
Dec
26
comment System broken, Grub doesn't load
Ok, I've found "wa"; when I run 'top' it was changing from 1.7 to 0. I can't check it when the system slows down, since I can't do almost nothing. Even typing goes very slow... And still my main problem is broken system on external drive - why could it happen? Thanks
Dec
26
comment System broken, Grub doesn't load
I don't know what do you mean by "wait" in top. When I run top, it starts immediately. I've done the memory test, no errors.
Dec
19
comment Losing Internet connection
I don't know why, but it's first time I see all 4 comments... Anyway, the computer is now completely broken, so the queston will probably rest unsolved. Thank you all anyway and sorry for not posting here but I've just forgot about this post... Should I do something to close the thread?
Dec
17
comment System broken, Grub doesn't load
let us continue this discussion in chat
Dec
17
comment System broken, Grub doesn't load
@ScottSeverance I really don't understand it... I've opended also htop (since I don't know how to include root's processes in System Monitor), it shows something completly different... In System Monitr there is the biggest use of processor by the System Monitor itself (it might go even to 80-90 % of CPU), in htop window the biggest use of CPU by one process is around 3%...
Dec
17
comment System broken, Grub doesn't load
@ScottSeverance Thanks a lot. I've added the information you were asking, if there is something else which might be relevant, please, ask, I have no idea of what the problem might be.
Dec
17
comment System broken, Grub doesn't load
@Scott The computer in question is Acer AS 3810T. The external drive is ADATA HDD NH92
Mar
16
comment Backup files with rsync: error 23
I've run sudo rsync -avz --exclude='/*/.gvfs' /home/maria /home/guest/backup and this time no errors. Thanks a lot.
Mar
11
comment How do I solve VirtualBox error 0x80004005?
@Takkat Thanks a lot for the link! As for your VDI question I'm not sure if I understand... I haven't changed anything but usual updates of Ubuntu. I'll try to repair the windows installation, as soon as I get an external CD-drive...
Mar
11
comment How do I solve VirtualBox error 0x80004005?
@ popey Thanks. XP is not asking to re-register, because I haven't registered it yet. When I try to register it now, there is that error message. I don't know how to call Microsoft with my license key handy...