419 reputation
2920
bio website yazzielabs.com
location
age
visits member for 2 years, 1 month
seen Nov 1 at 14:26

Nov
6
awarded  Yearling
Nov
1
asked Why does OpenVPN Access Server have two Virtual Interfaces?
Sep
29
awarded  Famous Question
Sep
26
awarded  Notable Question
Sep
20
asked EOG (Eye of GNOME) doesn't re-summon itself
Sep
20
asked Desktop wallpaper is reset whenever I update my system?
Aug
28
asked Ubuntu 14.04 and Dual Layer DVD+R discs?
Jul
31
answered How to compile/install bind9 with DLZ (MySQL) support?
Jul
29
revised How to compile/install bind9 with DLZ (MySQL) support?
added 72 characters in body
Jul
29
comment How to compile/install bind9 with DLZ (MySQL) support?
@user308564 From what I read online, bind9 doesn't support DLZ by default. Are you saying it does?
Jul
29
asked How to compile/install bind9 with DLZ (MySQL) support?
Jul
20
answered Setting up multiple SSL certificates on apache2 VirtualHost(s) - 14.04?
Jul
20
comment Setting up multiple SSL certificates on apache2 VirtualHost(s) - 14.04?
According to en.wikipedia.org/wiki/Server_Name_Indication, Google Chrome has supported SNI for quite a long time. I have the most current version of it on my Ubuntu 14.04 laptop.
Jul
20
asked Setting up multiple SSL certificates on apache2 VirtualHost(s) - 14.04?
Jul
2
awarded  Curious
Jun
28
awarded  Popular Question
Jun
23
comment How to disable the [HP] ACPI button for the wireless card?
We could be. I was also wondering how you could disable the button all together. Are you up for that?
Jun
22
comment How to disable the [HP] ACPI button for the wireless card?
By behavior, I assume you mean the LED color of the button. Blacklist, or no blacklist, the behavior is correct, but the button isn't disabled. Does that make sense?
Jun
21
comment How to disable the [HP] ACPI button for the wireless card?
The blacklist doesn't change anything. modprobe -r makes it the behavior correct, but blacklisting it after that does nothing.
Jun
21
comment How to disable the [HP] ACPI button for the wireless card?
Sadly, that didn't disable the button entirely. Do I need to undo the sudo modprobe -r hp_wmi command I ran earlier to make it work? (Would I replace the -r with an -a?