0
votes
0answers
73 views

GeForce 7900 gtx; Youtube videos is behaving so odd

My main problem is that with an Ubuntu 12.10/12.04 installation, Youtube is not willing to cooperate and I need assistant for this problem. Sometimes (random encounter) videos are really ...
0
votes
1answer
272 views

Only in Ubuntu 12.10 Chrome on Youtube, videos are all playing with grain particles all over [duplicate]

It is a clean install of Ubuntu and chrome. Videos play normal on other video sites like DailyMotion. And videos play well on YouTube if I use Firefox. Chrome version 26.0.1410.43 Ubuntu 12.10 x64 I ...
0
votes
0answers
1k views

How to solve YouTube video loading error?

My YouTube videos don't load. I have Flash installed, and this is for the 64-bit version of my Ubuntu 12.10. The video just doesn't load at all! It just says that an error has occurred. I have ...
1
vote
2answers
804 views

Sometimes Flash freezes in fullscreen mode. How can I just close it?

Almost every time I use YouTube in fullscreen it freezes and doesn't let me back to the desktop. I want to know if it's possible close to it through the terminal or something like that. Something ...
1
vote
0answers
284 views

Youtube and sound problems

I have two problems with my computer. One is with Youtube, one is with sound. I'm running an i7 computer. For the Youtube problem, I can't get Youtube videos to play at all in FireFox. They come up ...
2
votes
0answers
215 views

Youtube Unity Lens Returns No Results On 12.10

I'm having trouble with getting access to Youtube's content via the Unity lens. I thought it was my computer's proxy problem in general, however Wikipedia and Ask Ubuntu lenses both are able to ...
1
vote
2answers
1k views

Problems with YouTube on a new Ubuntu 12.10 [closed]

I've updated my Ubuntu to 12.10. Soon after that I've started having troubles with YouTube: video stops in ~1 minute before the end. Does anyone knows how to resolve that issue? UPDATE: also, this ...
2
votes
2answers
1k views

Cannot play youtube videos in SMPlayer (v.0.8.0) using smtube (v.1.1)

Everything seems ok in smplayer except that. Youtube also works in internet browsers. Changing smtube settings doesn't help