0
votes
0answers
28 views

Stuck after Wubi installer

So after the Wubi finished the install and rebooted, something failed and went to busybox shell. I have tried this twice now. System Specs: I7 930 OC 4.21 6GB DDR3 1600 Mushkin Blackline C: WD ...
1
vote
0answers
570 views

Dual booting Ubuntu with windows 8 on machine with SATA ssd cache controller ( DELL XPS )

System info: Dell XPS 8500 SE with 2TB HD and 32GB SSD SATA RAID cache Hello, I have been at this project for a couple days now and have hit a brick wall on researching the issue. I can't find an ...
0
votes
0answers
178 views

Error while booting with WUBI with RAID

I have a Sony Vaio Z21 under Windows 7 x64 with RAID-0 setup. I installed WUBI. But when I reboot to Ubuntu, I get the following message : Completing the Ubuntu installation For more ...
0
votes
2answers
233 views

Install to a RAID 0 array from Windows

I have an ASUS MB with an NVIDIA RAID 0 array set up as my boot disc with 200Gb unformatted ready for Ubuntu. Will WUBI install onto this?
6
votes
4answers
698 views

Wubi doesn't start, with a “cannot mount /dev/dm-3” error

I installed Wubi here, but when restart the pc I got the following screen: And this "command line" "initramfs". How do I preceed from here? --update By the way, looks like my HD is raid. Not ...
1
vote
1answer
125 views

Did Wubi damage my RAID-1 array?

After installing Ubuntu I found the helpful WubiGuide that informed me that RAID configurations are not supported by this Wubi installation of Ubuntu. Still, the Wubi installer appears to have ...
0
votes
1answer
230 views

Why doesn't Ubuntu load after installing via wubi on a RAID 0 setup?

I tried to install wubi on my raid 0 (Windows) and it installs correctly but it doesn't load Ubuntu. No error message, just it's doing nothing when starting to load!