0
votes
1answer
33 views

fix “The system is running in low-graphics mode” error without internet

I'm very sorry for asking about this error in another question but all the solutions in here require for you to have internet. I only have wireless internet and when I am in that console the internet ...
0
votes
0answers
49 views

Set global / persistent display resolution

I am trying to set resolution to 1024x768@60hz from boot -> login menu -> default desktop settings for user accounts. My system is connected via HDMI to the display, video card details (from lspci): ...
0
votes
2answers
69 views

Logon screen forever [duplicate]

My ubuntu is in trouble, I changed my graphic card, tryed some manipulations, and now I get some problems with the login-screen. I have the login-screen, normal, but when I type on password ( I am ...
0
votes
0answers
542 views

I can't login after install fglrx 13.10

I installed fglrx following the instructions on help.ubuntu.com and am entirely unable to login, I get the login screen, enter my password and get a blinking terminal screen then logged out/sent back ...
0
votes
2answers
712 views

Cannot log in through gui X-server broken

I recently installed fglrx after using the open source drivers(without any problems) when restarting gave me black screen I tried everything then decided to un-install the drivers and reinstall ...
0
votes
0answers
77 views

Replacing a cheap card (Geforce 520 GT) with Sapphire VGA PCI-X 7790 1GB

Until now it has been a nightmare. Ok first of all my system is dual boot with Ubuntu 12.04 and Windows 7. I needed to replace my old graphics card with a better one because of my gaming needs and i ...
0
votes
0answers
81 views

Ubuntu crash when i push something on design mod ADT

when i drag something from the pallet on Eclipse Design mod for android, my ubuntu crashes returning to the login screen. I using AMD Propietary driver ATI FIRE GL on ubunto 12.04. If i switch to ...
1
vote
0answers
88 views

I can't get past the loading screen after attempting to remove AMD watermark [closed]

I installed graphics card drivers as can be seen here and I ended up with an AMD watermark that mentioned "Test use only". I followed this tutorial on YouTube to remove it. I rebooted and now I can't ...
0
votes
1answer
2k views

Switch from Ubuntu 2D to Ubuntu

While loging in I chosed "Ubuntu" but when launch My Unity receive message "Ubuntu running in 2D mode..." and some options in compizConfig are disabled. I am instaled ati radeon proprietary driver and ...
1
vote
1answer
522 views

“input not supported” at login screen after ati driver is installed [closed]

I'm running ubuntu 11.10 and I installed the Ati driver from the oficial page. When i reboot, the grub and the splash screen are working (at lower resolution) but instead of the login screen, it shows ...
4
votes
2answers
2k views

No Unity 3d option on the login screen

I upgraded my ubuntu to 11.10 on day one but the unity 3d is not there as an option. I have User Defined, Recovery Mode and Ubuntu 2D. I've done this test /usr/lib/nux/unity_support_test -p and all ...
3
votes
1answer
229 views

How to choose in which display the login box will appear?

I have 2 monitors where the desktop is extended. They are connected to an AMD/ATI video card through DVI cables. When I boot the login form is shown at the secondary monitor, but when I log off it's ...
1
vote
0answers
162 views

Login dialog and all windows flickering, background displaying fine on an ATI Radeon HD 5750/5770 [closed]

I am running Ubuntu 11.04 64bit with a ATI RadeonHD 5750/5770 (JUNIPER), 4GB ram. When I get to the login screen, all I see is a flickering white box instead of the login dialog. The background ...
2
votes
2answers
336 views

Natty crashes randomly and jumps to login

Sometimes when I work on Natty 32bit the screen goes black and jumps to the login-screen. i don't know how to reproduce this bug, but it seems it occurs when starting Applications. Anyone has a ...
2
votes
0answers
220 views

Video Bug after a fresh installation [closed]

I just installed Ubuntu 10.10 (I'm brand new to Ubuntu) on my laptop. I seem to have a video bug that I don't know how to deal with. When the log-in screen comes up, the boxes are way off in the ...