0
votes
2answers
23 views

Tried to install audio driver for ASUS P5K, now sound is not working

I was bored recently so I decided to download and install drivers from ASUS site. My motherboard is Asus P5K. After downloading the drivers, I messed up the installation somehow (don't remember the ...
0
votes
1answer
63 views

Audio output and input stopped working after the last update

I'm using Ubuntu 14.04 and everything was perfect until todays's update. Now my audio output (speakers) and input (microphone) stopped working. I guess it's a driver issue, but I need help to debug ...
0
votes
3answers
2k views

Intel NUC DN2820FYKH, No Sound!

I have Ubuntu 13.10 Installed on this machine. It is a Celeron N2820 Processor which is a fairly new chip, just wondering what I should do to troubleshoot this issue? I have no prior experience with ...
0
votes
1answer
169 views

No sound after installing 13.04 Have tried everything

I have a Fujitsu Lifebook A-6120. After installing raring ringtail I have no sound. Not through the speakers or headphones. The built in microphone is working according to sound settings. Also in ...
2
votes
0answers
208 views

No HDMI sound with Intel

I've a problem which bothers me for days: The audio output via HDMI does not work anymore since I updated to Ubuntu 13.04 (it worked perfect with ubuntu 12). A few datas: **cat /proc/version** ...
1
vote
2answers
414 views

Lubuntu/Ubuntu 13 Audio clicking in power-save mode

I've recently done a fresh install of Lubuntu 13 on my laptop, I immediately noticed a recurring clicking sound when it wasn't charging. Running: lspci | grep -i audio gives: Audio device: ...
1
vote
0answers
388 views

Ubuntu 13.04 - Sound problems

I'm having the weirdest sound problems ever. I couldn't define a pattern yet. But if I open youtube just after pc booted I'll have sound, but after a few minutes of inactivity i loose sound on my pc. ...
0
votes
0answers
56 views

Ubuntu 13.04 is not able to access all the sound ports on the motherboard at once

I am using DG43RK motherboard, and it has 10.1 channel audio support(it has 5 3.5mm jacks at the back) and a optical S/PDIF port also at the back coupled with them. My CPU panel at the front has 2 ...
0
votes
0answers
587 views

HDMI 5.1 not working. Only Stereo

I´m using Ubuntu 13.04 with the latest updates. I plugged my HDMI cable connecting my TV/Home Theather to the computer. I cannot make 5.1 sound to work. Only Front-Left and Front-Right is playing ...
0
votes
1answer
207 views

Intel HDMI audio no device listed

I've tried the latest 3.9 kernel, and even downgrading to 3.8.0-17 (as was recommended in another solution.) It doesn't show up in sound config. It doesn't show up in aplay -l or pavucontrol. If ...
1
vote
1answer
1k views

Audio no longer working after AMD Catalyst install, Xubuntu 12.04

On a fresh Xubuntu install today I installed fglrx-updates, fglrx-amdcccle-updates and fglrx-updates-dev and, after restarting, everything worked fine apart from audio. The volume indicator is greyed ...
2
votes
1answer
619 views

Low volume/headphone quality sound on Optiplex 755 with Ubuntu 12.04

I set up my Optiplex 755 SFF with Ubuntu 12.04. I moved from Gentoo just yesterday, and I know I can get good quality sound from my hardware. But on Ubuntu 12.04, I have an audio problem. The issue ...
0
votes
2answers
371 views

How do I fix the audio on my laptop. model Fujitsu B6220

I reinstalled Ubuntu 12.04 on my laptop because the Unity desktop was freezing. Reinstalling 12.04 seems to have fixed the freezing problem, but now the audio does not work. When I go to ...
0
votes
1answer
1k views

Integrated graphics HDMI audio devices are missing

I have just bought a new computer to use as an HTPC with Ubuntu 12.04 64-bit, but I can't get HDMI audio to work. I am using the integrated graphics in an Intel i3-2120 CPU and the motherboard is an ...
1
vote
1answer
390 views

Intermittent sound on an Medion Akoya S5610

The sound on my machine (Medion Akoya S5610) works intermittently. If I reboot enough times I do get sound. This happened before I upgraded, when running Oneiric too. I have fiddled around with ...
0
votes
1answer
3k views

HDMI onboard sound works but no analog sound

I've installed Ubuntu 12.04 recently on my computer, but there's no sound. My computer mobo is Intel and it has VGA, DVI and HDMI outputs, all of them onboard. But I installed on it an external PCI-e ...
0
votes
2answers
2k views

No sound on Dell Inspiron 6400n

After a clean install of Ubuntu 12.04 on my Dell Inspiron 6400n Laptop there is no sound on any application I use apart from the log in screen ready noise. If I click on the speaker icon on the top ...
0
votes
1answer
371 views

Delayed sound in with Intel HD audio

I have just upgraded from my Natty to Oneric and I am having a problem. The audio seems to be delayed compared to the video. It isn't just a bug in flash, 'cause the sound is delayed in every video ...
1
vote
0answers
348 views

Sound distortion with Intel HDA when using Stereo Output, but not with “4.0 Surround” [closed]

Similar to http://somethingkindawierd.com/blog/computers/linux-computers/10/2010/fix-ubuntu-10-04-popping-sound-on-macbook/ but I'm not on a Macbook, but a Dell M1210 with Intel Corporation N10/ICH 7 ...