Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I bought a motherboard ASUS P8H67-M Rev 3.0, and collected a configuration:

  • Motherboard: ASUS P8H67-M Rev 3.0.
  • Processor: Intel Core i7 2600K.
  • Video Card: Nvidia GeForce GTX 470.
  • RAM: 4096 MB.

Concerned about the issue associated with the work of this motherboard with Linux. In the first all concerned work ACPI in Linux, namely there are errors in dmesg:

1: 
[0.917871] ACPI Error (psargs-0359): [RAMB] Namespace lookup failure,
AE_NOT_FOUND. 
2: [0.917894] ACPI Exception: AE_NOT_FOUND, Could not
execute arguments for [RAMW] (Region) (20090903/nsinit-338). 
3: [Firmware Bug]:ACPI: BIOS _OSI (Linux) query ignored. 

What to do?

share|improve this question

closed as off topic by jrg May 21 '12 at 20:33

Questions on Ask Ubuntu are expected to relate to Ubuntu within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Please accept my apologies for my English, I write through google translate –  Andrew Dec 29 '11 at 6:59
    
This question should instead be filed as a bug report, and as such is off-topic, thanks! Instructions here. –  bodhi.zazen Apr 4 '12 at 23:14

Browse other questions tagged or ask your own question.