Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

My graphic card is Nvidia GTX 460 and I am using Ubuntu 10.04.

I have reinstalled graphic driver for two times, but my Ubuntu shows that it runs on low-graphic mode after a period of time of driver installation process. The following is the information the computer shows.

Image 1

Also, when I try to change the graphic setting of Nvidia on Ubuntu, the following information shows.

Image 2

How to fix it?

share|improve this question
1  
Did you install the graphics driver from the official nvidia homepage? There you can get an installer which sets it up for you. You have to shutdown the gnome display manager and then you execute the file. This installer also creates a kernel module for you. If you already used this driver installer, please attach your /etc/X11/xorg.conf if it exists. Also your X11 server log file would be helpful. –  Michael K Dec 14 '11 at 12:32
    
@MichaelK Answer it please –  Minato Namikaze Mar 30 '12 at 6:02
add comment

1 Answer

up vote 1 down vote accepted

Answered by Micheal K in a comment:

Did you install the graphics driver from the official nvidia homepage?

There you can get an installer which sets it up for you. You have to shutdown the gnome display manager and then you execute the file.

This installer also creates a kernel module for you. If you already used this driver installer, please attach your /etc/X11/xorg.conf if it exists. Also your X11 server log file would be helpful.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.