Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

after reboot (which wubi prompted me to do) i choose ubuntu and a few lines of code and i press escape and choose normal mode ,the screen fills with code i then get a blinking cursor for about 30 seconds the cursor goes away and the screen is blank (the same thing happens when i choose other modes) i normally run windows xp

p.s. this is my first time trying to use ubuntu so i guess im a noob

share|improve this question
    
Try adding nomodeset: ubuntuforums.org/showpost.php?p=10089820&postcount=8 –  bcbc Dec 4 '11 at 17:34
add comment

2 Answers

Sounds as if you are having a problem with your graphics card. If that is the case, re-installing wubi is not going to help.

I suggest you burn a CD or make a bootable USB and try ubuntu "Live".

See:

CD - https://help.ubuntu.com/community/BurningIsoHowto

USB - http://unetbootin.sourceforge.net/

It would help if you can tell us what graphics card you have.

share|improve this answer
    
thanks but ive already tried those things –  tylor pretzer Dec 24 '11 at 20:11
    
where did you tell us what graphics card you have? I missed the information –  bodhi.zazen Dec 25 '11 at 17:50
add comment

you can reinstall wubi im also use wubi on my windows 7 pc while installation does not press esc :-)

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.