Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I have 11.10 installed and it works great. The OS sits on a Dell XPS with Nvidia graphics. Has anyone run into display flickering when running virtual box on ubuntu? The display jumps from the last settings (1920) to 1450 something and it does this repeatedly. This only occurs when running virtual box. It was doing it when running flash videos but I made change the xorg config file to default settings and that has been corrected.

share|improve this question

closed as too localized by fossfreedom Mar 14 '12 at 11:19

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
I've had display flickering issues with Nvidia, when running Compiz, but what exactly is 1920 and 1450? –  mikewhatever Nov 17 '11 at 1:26
    
This question appears to be abandoned, if you are experiencing a similar issue please ask a new question with details pertaining to your problem. If you feel this question is not abandoned, please flag the question explaining that. I am flagging this for closure. Regards, –  Ringtail Mar 13 '12 at 20:37