Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

currently i'm working on CUDA.I've lenovo Z570 laptop which comes with GEforce GT520M with CUDA support with Ubuntu 10.10.I downloaded dev drivers from nvidia.com and installed properly(with shutting down gdm n all),but after installation GUI has not started,it starts with text console and asks for login.I checked status of gdm,it is running but still nothing is displayed on screen..please help me stuck since last 2 days...by the way does my device has Optimus technology?If it is so I need to install Bumblebee...

share|improve this question

closed as too localized by jrg Dec 31 '12 at 2:30

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
The GT520M is indeed an Optimus model, see askubuntu.com/q/36930/6969 –  Lekensteyn Nov 1 '11 at 13:24
    
This question appears to be abandoned, if you are experiencing a similar issue please ask a new question with details pertaining to your problem. If you feel this question is not abandoned, please flag the question explaining that. I am flagging this for closure. Regards, –  Ringtail Mar 10 '12 at 14:20

Browse other questions tagged or ask your own question.