Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I have a Toshiba satellite with an AMD c-50 processor, 4 gig of ram, AMD Radeon HD 6250 Graphics. Dualboot with Win 7 64-bit, Ubuntu 11.10 64-bit.

Internet always disconnects(wired connection) after couple of minutes. Downloads and general internet use is slow.

Always a problem with my screen. It suddenly freezes and there is some moving snow(like a tv when there is no signal) with a faint background of the normal screen behind the snow! I'm a normal user, so I don't know how to use the shell to play in Ubuntu.

Win 7 use is perfect, no problems like that.

Is there someone who knows how to fix these problems?

thank you

share|improve this question

closed as too localized by nitstorm, htorque, bodhi.zazen, jrg Mar 1 '12 at 13:58

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
We need more hardware information to help you, can you look at this question and then edit your question adding the information? –  Jorge Castro Feb 24 '12 at 3:55
    
Hello, this question has no information and activity for a very long time. I am voting to close it for now. If by any reason you think this question is still viable or useful in anyways or that there is still a good chance it will be answered please flag it to a moderator or add a comment with the reasons why you want it open. Regards. –  nitstorm Feb 29 '12 at 6:52

Browse other questions tagged or ask your own question.