Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I have been looking for a solution in the various threads, but nothing's specific to the Dell Inspiron 1100.

I am able to boot the laptop using the install disc, and operation seems normal. Video works fine and access to the hardware is no problem. When I install Ubuntu, replacing any other OS, I can run through all the steps all the way to the end getting the message to reboot. Once I reboot, the display shows the purple-ish center screen for a moment, without the Ubuntu banner, then goes dark, never to return.

Any suggestions?

share|improve this question
    
Please add the version of Ubuntu you are using as a tag to this question. Also some more information like what graphics card you are using might seem to be useful. –  nitstorm Oct 21 '11 at 17:59
    
This question appears to be abandoned and unanswered, could you perhaps add more detail to your question? If you are experiencing a similar issue please ask a new question with details pertaining to your problem. If you feel this question is not abandoned, then please flag explaining that (as well as editing your question with any details you have). –  jrg Jan 27 '12 at 15:54
add comment

closed as too localized by Luis Alvarado, Ringtail, bodhi.zazen, hbdgaf, fossfreedom Apr 5 '12 at 8:32

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

Browse other questions tagged or ask your own question.