Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

got a "little" problem with my Ubuntu installation. Not all my HDDs are available on the first boot ... well, at least if I boot into Ubuntu on the first boot, which takes ages btw.

If I start my computer, load up Windows, restart and boot into Ubuntu everything is fine. But if I start my computer and boot directly into Ubuntu it takes very long, gives me a lot of errors and then not all of my HDDs are available in Ubuntu.

This is not only with 11.10, had this since 10.04 I think. Doesn´t happen on OpenSuse (just tested it for Gnome Shell lol).

Can someone help :-)?

share|improve this question

closed as not a real question by Bruno Pereira Mar 16 '12 at 20:43

It's difficult to tell what is being asked here. This question is ambiguous, vague, incomplete, overly broad, or rhetorical and cannot be reasonably answered in its current form. For help clarifying this question so that it can be reopened, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
can none help on this one? –  freakin.ro Oct 23 '11 at 6:59
    
This question appears to be abandoned and unanswered, could you perhaps add more detail to your question? If this question no longer applies then you can either delete it or answer it yourself if you've solved the problem. Thanks! –  Jorge Castro Mar 4 '12 at 15:49

Browse other questions tagged or ask your own question.