Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I had the Beta 1 installed on Windows 7, downloaded v2 and

  • It doesn't install properly as there's no way of UNINSTALLING it in Control Panel

  • It won't synchronise nor start up at startup.

  • When I click on the icon it starts OK giving me the normal dialog box but I also get a huge pop-up full of gibberish. Here is a screenshot:

    enter image description here

  • It also says that syncing is up to date when it plainly isn't - I saved a file to my Ubuntu One folder in Windows today and the version on my Ubuntu One web page is still showing the previous one from four weeks ago...

So how do I either completely uninstall, or fix this?

share|improve this question
    
Please add the image directly, also your link doesn't work - says page not found. –  nitstorm Sep 29 '11 at 15:41
    
Link works fine here....(I can't add an image - it's my first post...) –  Gordon Sep 29 '11 at 15:43
    
I think you have to make the image publicly viewable. Since you are logged into your Google Account, you are able to view it, but we can't. –  nitstorm Sep 29 '11 at 15:46
    
Ah sorry - you should be able to see it now! –  Gordon Sep 29 '11 at 15:52
    
Thanks for the edit! –  Gordon Sep 29 '11 at 16:07
show 1 more comment

1 Answer

Ok, that looks like you are getting a 500 error from the ubuntu one server when trying to retrieve your account information (let it be account info, which devices you have, or shares and folders).

I'd say we should file two different bugs for this issue:

  1. That dialog is a horrible user experience.
  2. We should take a look of why your are getting that 500.

I have filled bug 1 but I cannot fill bug 2 for you. Can you please go to the bugs page and explain the steps you followed and zip the folder in C:\Users\%your_user%\AppData\Local\xdg

Please do make sure that you mark the bug as private until we make sure that there is no important data there.

share|improve this answer
    
I can't see anywhere to mark the bug private.... –  Gordon Sep 29 '11 at 16:47
    
OK - found how to mark it as private. NOT obvious! Here's the bug: bugs.launchpad.net/ubuntuone-control-panel/+bug/862638 –  Gordon Sep 29 '11 at 18:11
    
OK the pop-up's been fixed (thanks!) - but it's STILL not synchronising AT ALL....even though it says it is... –  Gordon Oct 2 '11 at 7:21
    
Can you snd a bug report with the logs saying that it does not sync? –  mandel Oct 7 '11 at 15:24
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.