Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I followed the tutorial and everything works except for the fact that apparently some information in the package is missing. Do you know how I can fix this using quickly or manually?

USC screenshot

share|improve this question
    
please specify which tutorial with a link to it. –  nitstorm Sep 28 '11 at 16:59
    
I typed "quickly tutorial" in the terminal –  Toxicbits Sep 28 '11 at 17:06
    
This is a bug - please file a bug report here - for more information about bug reporting, take a look here –  jrg Sep 28 '11 at 17:17
    
Alright. But I think before filing the bug I'll just repeat the tutorial to be sure it's not my fault –  Toxicbits Sep 28 '11 at 17:31
add comment

closed as off topic by fossfreedom May 22 '12 at 18:35

Questions on Ask Ubuntu are expected to relate to Ubuntu within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

Please file a bug report on https://bugs.launchpad.net/quickly/ and provide as much details as you can.

share|improve this answer
1  
I read the tutorial once again and noticed that I simply forgot to uncomment the lines regarding author and description. Sorry –  Toxicbits Sep 28 '11 at 19:39
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.