Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

If i connect my headphones the speaker still work is that a bug? or that suppose to happen just like that that never happen to me before.

share|improve this question
1  
Can you be more specific and add more detail? I am having a hard time understanding your question, thanks! –  Jorge Castro Oct 12 '10 at 1:51
    
Thank you anyway the problem was the alsa thing haha –  Javier González Nov 8 '10 at 0:27

1 Answer 1

up vote 3 down vote accepted

Yes, this is a bug.

You can try to install the linux-backports-modules-alsa package and then see if the problem still exists after a reboot.

If that doesn't fix it, please run the following command, and follow the instructions:

ubuntu-bug alsa-base

This will collect info about your audio hardware & software configuration, ask some questions, and submit this to the bugtracker on Launchpad (if you don't have a Launchpad account yet, you will be asked to create one). Once you are on Launchpad, make sure you add a clear description of the problem. E.g. if it worked in earlier Ubuntu-versions, pleas tell which one(s).

share|improve this answer
    
thank you very much –  Javier González Oct 15 '10 at 17:46

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.