Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I recently installed kubuntu on a very old iMac (self contained unit, no tower, G2?) 800mhz.

The xubuntu installation went well from the mini cd. I installed the kubuntu desktop package (at the installer window). I restarted and I see a black screen with white text, asking if I want to boot off Linux or the cd. It changes to white, then to black screen white text. It says something about a yaboot loader and it pauses for a few seconds then it changes to another screen that has a white screen with black text. It says something about prom_init. It changes to a blue screen that says "Kubuntu" and has dots at the bottom. It appears to be loading until...

The screen turns black (with a blacklight) and flickers purple and red. The backlight turns off, and it stays there forever. I can't hear any disk activity. I tried pressing alt+F2 to F12. Nothing pops up. I was doing a fresh install of xubuntu. If I hold down the shift key during startup nothing changes. There is no grub menu, I booted from the cd and tried to find the recovery menu, none. No login sounds. I tried pressing "e" nothing changes with the startup.

share|improve this question

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

I had to reinstall Xubuntu because the installation was half-finished and corrupted.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.