Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

On Natty Narwhal, I dragged System Center to the launcher. Instead of an icon, I get a blank square on the launcher. Clicking on it does launch the system center, though. This issue does not happen with other apps I pinned to the launcher.

share|improve this question

closed as too localized by jrg, Marco Ceppi Dec 27 '11 at 21:49

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1  
This sounds like a bug - if you could report this as a bug that'd be great. For more on that, take a look at this question: askubuntu.com/questions/5121/how-do-i-report-a-bug –  jrg Aug 10 '11 at 14:19
    
Try switching to (or from) theme 'Radiance'. This may simply be a simple icon issue, which an update (or different choice of theme) will resolve. –  david6 Nov 20 '11 at 5:00
    
Do you mean the system settings? –  RolandiXor Nov 23 '11 at 0:50
    
This question appears to be abandoned, if you are experiencing a similar issue please ask a new question with details pertaining to your problem. If you feel this question is not abandoned, please flag the question explaining that. :) –  jrg Dec 27 '11 at 15:26

1 Answer 1

If I got you right, this happened after upgrade? So try to remove those icons from launcher, and drag them again into the launcher e.g. from /usr/share/applications. That worked for me. Please also check this question Icons missing from launcher, system settings, folders and its answer.

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.