Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I'm new to ubuntu/linux and need some trouble shooting help. I setup 11.04 with zoneminder, it worked great for a few weeks and now it seems to boot fine but I'm unable to use anything. runs very slow and when I open applications or windows they are not working. eg. I open a terminal window and it's just gray but never gets me to a prompt, firefox opens to a blank white window as does system monitor and everything else.

is there a bootup "safemode" or "restore point" option? ideas how to trouble shoot this?

Thanks!

share|improve this question

closed as too localized by Bruno Pereira Feb 27 '12 at 6:43

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Video card? Ctrl+Alt+F1 and run: lspci | grep VGA –  wojox Jul 7 '11 at 23:43
    
1:05.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RS880 Radeon HD 4200. –  user21281 Jul 8 '11 at 1:27
    
Not to familiar with Radeon. Are you using the open source driver? help.ubuntu.com/community/RadeonDriver –  wojox Jul 8 '11 at 15:20
    
Hello, this question has no information and activity for a very long time. I am closing it for now. If by any reason you think this question is still viable or useful in anyways or that there is still a good chance it will be answered please flag it to a moderator or add a comment with the reasons why you want it open. Regards –  Bruno Pereira Feb 27 '12 at 6:43

Browse other questions tagged or ask your own question.